Preveniți Bolile De Inimă – 4 Linguri Din Acest Tratament Și Spuneți La Revedere Arterelor Înfundate Și Hipertensiunii Arteriale

Preveniti boala de inima – 4 linguri de acest remediu si spuneti la revedere arterelor inflamate si hipertensiunii arteriale infundate . Daca te imbolnavesti frecvent de raceli sau aveți probleme cardiovasculare, aveți nevoie de ceva de făcut pentru a vă îmbunătăți sănătatea și a crește sănătatea generală a corpului. În plus, citiți rețeta pentru pregătirea amestecului de trei ingrediente puternice care acționează perfect dacă sunt combinate, ceea ce nu este cazul dacă este consumat separat.

Formula vine din Germania și este deja folosită de mulți oameni din întreaga lume! Curele conțin trei ingrediente: usturoi, lămâie și ghimbir. Ingrediente: 2 litri de apă distilată, 4 lămâi organice cu coaja, 4 capete de usturoi, 4 cm ghimbir rădăcină Procedură: Spălați lamaie și tăiați în bucăți. Curățați și coajiți usturoiul și ghimbirul. Strângeți toate ingredientele bine într-un mixer și amestecați până când obțineți un amestec omogen. Se amestecă și se adaugă apă până se începe fierberea. În acest moment scoateți de pe foc și lăsați-l să se răcească. Turnati amestecul și depozitați în sticle sau borcane din sticlă. A se păstra la frigider. Utilizare: Înainte de utilizare, agitați sticla! Beți un pahar de 100 ml cu două ore înainte de cină pe stomacul gol.

Loading...

Bonus: Cum sa cureti ochiurile de la aragaz fara efort. Ochiurile de aragaz, mai ales în cazul gospodinelor care gătesc în fiecare zi, se pot murdări atât de tare încât cu greu le putem scoate fața. Praful de curățat sau soluțiile speciale de dizolvat grăsimile se dovedesc deseori neputincioase în lupta cu murdăria, ca să nu mai vorbim de timpul pe care îl petrecem frecând sau periind capacele. Există însă o metodă foarte simplă care nu doar că ne scutește de efortul fizic, dar cu rezultate mult mai bune, în comparație cu prafurile sus amintite. Cele care nu au încercat încă acest procedeu ar trebui să nu mai stea pe gânduri.

Puneți fiecare ochi de aragaz într-o pungă vidată, de tip ziploc, în care ați presărat puțin praf de amoniac. Lăsați să acționeze peste noapte. După doar 24 de ore, fără niciun efort, capacele de aragaz sunt curate-lună. La fel puteți face și cu grătarul aragazului, în cazul în care găsiți o pungă suficient de mare, care poate fi închisă ermetic. Încă un truc, la fel de simplu vă și lustruiește ochiurile de aragaz, la fel, fără ca voi să depuneți vreun efort. Adăugați în punga închisă ermetic o pastă din bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Grăsimea va avea un dușman în plus, iar obiectele metalice vor căpăta strălucire, făcând aragazul să arate la fel ca atunci când l-ați cumpărat. Uite o metodă simplă prin care îți poți curăța blatul aragazului

Pentru a-ți face aragazul să arate lună ai nevoie de: un burețel, detergebt pebtru spălat vase, o perie abrazivă și un prosop de bucătărie. Cum procedezi? 1. Scoate grătarul și butonii 2 .Lasă la înmuiat butonii în apă cu detergent de vase, timp în care cureți blatul aragazului. 3. Pune o picătură de detergent de vase pe un burețel sau o cârpă de curățat. Udă burețelul, stoarce toată apa, după care începe și freacă aragazul. Ai nevoie de soluție pentru a scăpa de grăsimi, însă un vrei ca aragazul tău să ajungă o mică piscină.

4. Clătește burețelul bine, astfel încât să nu rămână pe el nici clăbuc, dar nici depuneri de grăsime sau alte impurități care s-au luat pe el ăn timpmul operațiunii de curățare. 5. Șterge blatul cu mișcări ample și continuă să clătești burețelul cât mai des, până când suprafața rămâne curată. 6. Apa care se strânge pe suprafața aragazului șterge-o cu un prosop de bucătărie. 7. Pentru grătare este bine să folosești o perie sau un burete de sârmă sau un burete abraziv. Freacă bine suprafața cu detergent de vase și după aceea clătește. 8. Scoate butonii de la înmuiat și apoi freacă bine cu peria abrazivă.

Loading...