Horoscop egiptean. Ce zodie eşti în horoscopul faraonilor, cele mai ascunse secrete sunt dezvaluite

Horoscopul egiptean folosește aceleași constelații, pe care le folosim și azi, dar le interpretează diferit de horoscopul european.

Egiptenii se uitau pe cer pentru a primii indicii,cunoștințe și predicții. Ei credeau că personalitatea,viața și destinul îi afectau în funcție de semnul sub care se nășteau. Această credință,horoscopul egiptean,a jucat un rol major în dezvoltarea astrologiei moderne.

Loading...

Horoscopul egiptean folosește aceleași constelații,pe care le folosim și azi,dar le interpretează diferit de horoscopul european. La fel ca și horoscopul european,horoscopul egiptean are 12 semne zodiacale. Fiecare semn este reprezentat de câte un zeu sau zeiță,care reprezintă caracterul,comportamentul,punctele forte și cele slabe și abilitățile fiecăruia.

Horoscop egiptean-Nil (1-7 ianuarie,19-28 iunie,1-7 Septembrie)
Nilul este singurul semn,care nu este reprezentat de un zeu sau o zeiță. Fluviul a făcut posibilă supraviețuirea Egiptului Antic,generozitatea sa dând naștere civilizației antice egiptene.

Persoane puternice,învingătoare și active,trebuie să se asigure de victorie în tot ceea ce fac. Persoanele sub acest semn îmbogățesc lumea din jurul lor. Pui pasiune în tot ceea ce faci și starea ta se schimbă imediat. Capabilă să fii cea mai drăguță și gentilă într-un moment și sălbatică și impulsivă în următorul.

Oricum,ești foarte înțeleaptă și darnică,îți dorești din inimă să-i ajuți pe cei din jur să înflorească și să trăiască în pace. Ai un spirit de observație foarte șlefuit și nu lași să-ți scape nimic din ce se întâmplă.

Horoscop egiptean-Amon-ra (8-21 Ianuarie,1-11 Februarie,18-26 Noiembrie)
Zeul Amon-ra a fost zeul creației și al soarelui. Îi înzestra pe oameni cu darul de a vorbi și era asociat cu fertilitatea. Se credea despre el că este mai special,misterios și că el însuși a creat lumea.

Dacă semnul tău este Amon-ra ești optimistă,inteligentă și încăpățânată. Ești o adevărată lideră cu o puternică intuiție. Ești foarte fermă în decizii și ai puțină toleranță în general. Ești foarte generoasă din fire,de aceea ești răsplătită cu multe oportunități. Drumul tău în viață nu este unul ușor,dar când te focusezi pe ceva și ești sinceră cu tine însăți,ajungi repede la măreție.

Horoscop egiptean-Mut (22-31 Ianuarie,30 Oct-7 Noiembrie)
Mut,în Egiptul Antic,este zeița mamă,asta înseamnă Mut,iar ea practic este mama lumii. Este zeiță creatoare asociată cu apa,din care își trage rădăcinile viața. Mut nu are părinți,a fost creată din nimic.

Dacă semnul tău este Mut,ești foarte secretoasă și introvertită,te descoperi numai celor apropiați ție. Poți fi extrem de timidă,mai ales când vine vorba de viața intimă. Oricum,dai dovadă de generozitate,seriozitate și înțelepciune,în special în relația de dragoste. Puteți deveni foarte ușor tristă,dar în același timp foarte determinată să vă îndepliniți visele.

Horoscop egiptean-Geb (12-29 Februarie,20-31 August)

Geb este zeul pământului în Egiptul Antic. El făcea ca pământul să rodească și când râdea se declanșa un cutremur.

Dacă semnul tău este Geb,ești foarte sensibilă la sentimentele și nevoile oamenilor. Asta vă face să vă gândiți mai bine înainte de a acționa sau vorbi. Deși aveți tendința de a fi mai umilăși supusă,atunci când este cazul sunteți extrem de ferme și pe poziții. Aveți grijă să nu vă lăsați prea mult influențate de ceilalți. Sunteți foarte protective,s-ar spune că sunteți genul de persoană de care se profită,dar știți foarte bine ce se întâmplă în jur. Rolul de consilier sau scriitoare vi se potrivește foarte bine.

Horoscop egiptean-Osiris (1-10 Martie,27 Noi-16 Decembrie)
Osiris este cunoscut în Egiptul Antic ca zeul legilor,al agriculturii și al stopării canibalismului.

Dacă te afli sub semnul lui Osiris,ești prinsă între o personalitate înflăcărată și un caracter vulnerabil. Când lucrurile devin grele,dificile de cele mai multe ori nu știi ce să faci. Eziți între ce să faci și când să faci. Asta te poate face de neînțeles pentru cei din jurul tău.

Această personalitate ezitantă nu se datorează faptului că nu știți ce trebuie făcut,dar vreți să vă asigurați că faceți ce este mai bine. Inteligența vastă și generozitatea vă face o femeie foarte plăcută,în compania căreia se poate sta cu orele.

Horoscop egiptean-Isis (11-31 Martie,18-29 Octombrie,19-31 Decembrie)
Isis reprezintă mama ideală și soția ideală. Este zeița naturii și magicului. Ea proteja morții,sclavii,copiii,săracii și păcătoșii.

Dacă sunteți sub semnul lui Isis,trebuie să știi că ești plină de energie și ai nevoie de varietate și stimuli în viață. Ești încrezătoare și iubești viața. Nu îți place seriozitate,iar atunci când apare,tot ce ți-ai dori este să fugi. Folosește-te de logica și intuiția ta pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă sau apelează la fantasticul tău simț al umorului să treci peste lucrurile serioase.

Horoscop egiptean-Thot (1-9 aprilie,8-17 noiembrie)
Thot menținea universul și pacea între zei. El este răspunzător cu inventarea scrisului,fiind un bun consilier.

Femeile din acest semn sunt foarte creative și se bucură de o memorie de invidiat. Sunteți comunicative prin definiție și vă place să împărtășiți toate cunoștințele voastre. Cauți feluri de a te îmbogăți prin învățare,activitate și stil de viață sănătos. Vrei să dai tot ce-i mai bun din tine,iar dorința de a ști tot te face excelentă în rezolvarea problemelor. Nu îți place să înșeli sau să lași baltă pe nimeni.

Horoscop egiptean-Horus (14 Apr-8 Mai,12-19 August)
Zeul cerului,Horus proteja faraonii și era protectorul tinerilor.

Ești o persoană cu o voință de fier. Ești muncitoare și te motivezi fără probleme. Nu îți este frică să îți asumi riscuri sau să nu fi precaută. Ești optimistă și te înțelegi foarte bine cu toți din jurultău. Familia este importantă pentru tine,de multe ori pui în prim plan ce este important pentru familie,apoi ce este important pentru tine. Poți obține ce vrei în viață datorită voinței și inteligenței de care dai dovadă.

Horoscop egiptean-Anubis (9-27 Mai,29 Iun-13 Iulie)
Păzitorul lumii subterane,este de datoria lui să aibă grijă de sufletele care bântuie cimitirele și să le ghideze.

Persoanele sub acest semn sunt creative,deștepte și pline de compasiune. Înțelegi partea întunecată a lumii foarte bine și vezi realitatea fără a-ți imagina vrute și nevrute. Înțelegi viața și moartea și nu îți este frică de niciuna.

Ești rafinată,apreciezi tot ce îți poate oferi viața,te poți controla foarte ușor și ai fi perfectă pentru a fi angajată la morgă.

Horoscop egiptean-Set (29 Mai -18 Iunie,28 Sep-2 Octombrie)
Set a fost zeul haosului și al deșertului,iar în Egiptul Antic,Set și-a omorât fratele,pe Osiris.

Dacă ești guvernată de Set,ești în continuă căutare de schimbare,sperând că te vei simți completă. Tinerețea vei vrea să ți-o petreci căutând locuri și experiențe noi,iar la maturitate îți vei găsi drumul. Înveți repede din greșeli și nu le repeți. Nu există provocare prea mare pentru tine,iar ceea ce îți propui îndeplinești fără doar și poate. Nu îți plac lucrurile sau oamenii care te trag înapoi și accepți orice îți excită simțurile.

Horoscop egiptean-Bastet (14-28 Iulie,23-27 Septembrie,3-17 Octombrie)
Zeiță,una din razele lui Amon-ra,este și zeița parfumului.

Dacă semnul tău este Bastet ești foarte receptivă și îți poți da seama imediat de geniul oamenilor. Trebuie să ai o viață echilibrată,menții pacea și aplanezi ușor orice conflict.

Deții o putere și o flexibilitate care te face adaptabilă pentru orice situație de viață și orice obstacol. Ești sensibilă și îți plac lucrurile elegante,îți place viața,ești protectivă și cu vaste cunoștințe.

Horoscop egiptean-Sekhmet (29 Iul -11 August,30 Oct -7 Noiembrie)
Zeița războiului,dar și a vindecării,Sekhmet crea deșertul prin propria respirație.

Femeile sub acest semn trăiesc concomitent două lucruri opuse – pur și impur,ordine și dezordine. Ești foarte strictă și autoritară cu tine însăți și ai așteptări mari de la cei din jur.

Ești capabilă să vezi ușor frumusețea din jurul tău,fiind inteligentă,optimistă și intuitivă. Poți deveni foarte repede nerăbdătoare și impulsivă.

Loading...