Cel mai mare PĂCAT, în funcţie de ziua în care te-ai născut. Zodia care minte de îngheaţă apele

Am fost învăţaţi să evităm păcatul, totuşi este imposibil să trecem prin viaţă fără el. Iată care e cel mai mare păcat al tău!

Berbec

Loading...

Temperamentul tău este de neegalat faţă de oricare alt semn zodical.

Eşti imprevizibilă şi incredibil de intensă în tot ceea ce faci şi spui. Dacă amesteci toate acestea cu spontaneitatea ta, atunci se anunţă veşti proste pentru cel care îndrăzneşte să se pună cu tine. Iese crimă!

Taur

Tu ai un singur scop, să te concentrezi pe tine.

Dacă e ceva ce nu îţi aduce bucurie sau beneficii, atunci nu ai niciun interes. Indiferent dacă e vorba de mâncare bună, de sex sau de cel mai nou şi scump gadget, dacă îl vrei, faci orice pentru a-l obţine.

Gemeni

Semnul tău zodiacal spune că ai două feţe diferite şi pare că ai păreri diferite cu privire la toate lucrurile cu care te confrunţi. Tu minţi în legătură cu orice, de la cele mai mici lucruri până la cele mai importante. Dacă povesteşti ceva şi nu iese cum ai vrea, vei modifica potrivit nevoilor tale.

Această dorinţă de a minţi este cel mai mare păcat al tău.

Rac

Atunci când iubeşti pe cineva, duci totul la extreme.

Îi pui pe cei dragi pe un piedestal, crezi că sunt tot ce ai mai bun pe lume şi refuzi să le vezi slăbiciunile. Acest lucru te face să devii prea mămoasă, şi de asemenea să te pierzi pe tine oferindu-ţi viaţa celorlalţi şi negândindu-te şi la tine.

Leu

Lucrurile vin natural pentru tine şi ai dorinţa de a fi cea mai bună în tot ceea ce faci. Te concentrezi prea mult pentru a te asigura că eşti cea mai cea dintre toţi, eşti doar tu cu tine şi uiţi de cei din jurul tău.

Eşti arogantă, narcisistă, iar asta e deranjant pentru oamenii de lângă tine şi îi îndepărtează.

Fecioara

Îţi place să fii în centrul atenţiei şi persoana despre care vorbeşte lumea, mai ales atunci când e vorba despre vreun potenţial iubit.

Dacă te concentrezi pe cineva care e neinteresat sau indisponibil, poţi dezvolta o obsesie pentru că nu poţi face faţă geloziei pe care o simţi faţă de cei îi atrag atenţia acelei persoane. Păcatul tău e invidia!

Balanta

E dificil să treci pe lângă o oglindă şi să nu te uiţi în ea?

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că tu consideri că frumuseţea e cea mai importantă din viaţa ta. Eşti obsedată de aspectul fizic, încercând în mod constant să arăţi cel mai bine dintre toţi. Această iubire a frumuseţii fizice te face să uiţi de alte aspecte şi calităţi ale unei persoane.

Scorpion

Te aprinzi prea repede, iar firea ta pasională te împinge să mergi cu fluxul ghidată de pofte.

Natura ta magnetică te face să acţionezi fără să gândeşti şi omiţi paşi importanţi mai ales atunci când vine vorba de relaţii de dragoste. Incapacitatea ta de a fi responsabilă îi îndepărtează pe mulţi de tine.

Sagetator

Eşti o hoaţă de inimi şi adori flirtul, şi treci de la un iubit la altul foarte uşor.

Nu trece prea mult timp până să te plictiseşti într-o relaţie, de aceea îţi este foarte greu să ai una serioasă. Ochii tăi sunt mereu rătăciţi, explorând ce mai apare nou. Iubeşti sexul şi acţionezi în funcţie de oportunităţile care ţi se oferă, infidelitatea fiind cel mai mare păcat al tău.

Capricorn

Eşti o persoană foarte muncitoare. Cu toate acestea, nu eşti mândră de munca ta, ci mai degrabă te gândeşti la bani.

Nici măcar nu îţi pasă să îi cheltuieşti, ci doar numărul lor. Ţie îţi place să ai cât mai multe doar pentru a le arăta altora bogăţiile şi succesul pe care îl ai. Această lăcomie te poate împinge să faci lucruri de care nu te credeai capabilă.

Varsator

Tu crezi că eşti pe această planetă pentru a împărtăşi înţelepciunea ta cu oamenii simpli.

Crezi că tu nu greşeşti niciodată indiferent de situaţie. Adevărul este că, de cele mai multe ori, poţi fi foarte departe de adevăr.

Pesti

Nu există un visător mai mare ca tine şi eşti atât de prins în iluzie încât viaţa trece pe lângă tine.

Acest lucru te face să te mişti într-un ritm foarte lent şi eşti pierdută undeva între lumea ta şi prezent. Uneori eşti complet sedentară, iar asta îţi aduce titlul de leneş.

Loading...