Ce trebuie să faci ca să atragi dragostea și banii în casă!

Iubirea sau banii? Cine aduce fericirea? Banii asigură confortul, dar nu garantează fericirea. Iubirea vă face să vă simțiți împliniți, dar oare poate rezista în lipsa banilor? Cum să le păstrați pe ambele? Folosind câteva secrete feng shui, care se bazează pe arta de echilibrare a energiilor.

Pe covor trebuie să existe piese de mobilier

Loading...

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care specialiștii în feng shui le dau tinerilor și nu numai se leagă de mobilierul care trebuia așezat în așa fel încât să stimuleze comunicarea. Adică niciodată cu spatele la perete. Mai mult trebuie neapărat ca o piesă de mobilier să existe pe covor și nu în jurul acestuia pentru a atrage comunicarea.

Ce legătură are o bucătărie curată cu banii din portofel? Una incredibil de mare! În feng shui se crede cu tărie că pentru a atrage banii, masa de bucătărie și cuptorul trebuie să strălucească. Mai mult decât atât, aveți grijă ca în cămară și frigider să fie totul organizat, iar alimentele să fie proaspete.

De asemenea, așezați în bucătărie un bol cu struguri verzi. Este foarte bine să mâncați din acești struguri, dar nu uitați să îi înlocuiți cu alții, altfel încât bolul să fie mereu plin.
Doar obiecte pereche

Atunci când porniți într-o relație sau vă doriți să vă găsiți perechea, trebuie să țineți cont de un lucru extrem de important și anume să nu vă înconjurați niciodată de obiecte fără pereche. Este foarte important să creați energia unui parteneriat în jurul dumneavoastră, altfel veți atrage singurătatea.

Așadar, atunci când mergeți la cumpărături achiziționați întotdeauna produse pentru două persoane. Culorile de bun augur pentru atragerea prosperității și a dragostei sunt roșul, violetul și verdele. Așa că nu ratați ocazia de a avea în casă un covor roșu și vopsiți-vă un perete în mov sau chiar luați o piesă de mobilier din această culoare. Veți fi surprinși de schimbările din viața dumneavoastră.

Loading...