Baietelul statea in fata unui magazin de pantofi, cu LACRIMI IN OCHI. O femeie se apropie si il intreaba ce a patit. Acesta ii spune: „I-am cerut lui Dumnezeu sa…” Continuarea E O ADEVARATA LECTIE DE VIATA

Baietelul statea in fata unui magazin de pantofi. La un moment dat, o femeie s-a apropiat de el dupa ce a vazut ca sta cateva clipe bune in fata vitrinei. L-a intrebat ce face acolo si el a intors capul. Avea lacrimi in ochi si era trist.

„I-am cerut lui Dumnezeu să îmi dea o pereche de pantofi”, i-a raspuns copilul la intrebare. Impresionata peste masura de saracul baiat de 10 ani, femeia l-a luat de mana. A mers cu el in magazin si s-a dus direct la angajati.

Loading...

Femeia le-a cerut angajatilor 10 prechi de sosete groase. Apoi a cerut un bol cu apa calda si un prosop. Femeia a pus baiatul pe un scaun din magazin si apoi l-a pus cu picioarele in bol. L-a spalat de parca ar fi fost picioarele propriului copil si le-a sters.

„Am terminat… acum hai să probăm și o pereche de cizme”, i-a spus femeia. Apoi l-a luat de mana si s-a plimbat prin magazin, cautand ceva dragut pe rafturi. Au plecat cu o pereche de cizme imblanite, tocmai bune pentru vremea de afara.

„Spune-mi, îți este bine acum? Te simți mai bine?”, i-a spus femeia dupa ce au iesit din magazin. Raspunsul pe care micutul l-a dat ne-a topit inimile: „Sunteți soția lui Dumnezeu?”

Sursa: kudika.ro.

Citeste si:
Băiatul a primit în dar o pereche de ochelari de soare, dar când i-a luat și i-a pus la ochi ca să-i poarte, nu i-a venit să creadă ce vede! A avut șocul vieții lui, uite ce a văzut cu ei

Cum ar arăta lumea fără pic de culoare? Pentru cei mai mulți dintre noi este foarte dificil să ne imaginăm. Fiecare dintre noi asociază diferite culori cu lucruri, ceea ce ne face să ne simțim într-un anumit fel. De exemplu, negru poate fi asociate cu tristețea, iar roșu cu dragoste.

Din păcate, niciunul dintre aceste lucruri nu îi sunt cunoscute lui Xavier McCoury, un băiețel în vârstă de 10 ani, care s-a născut cu o afecțiune rară: el nu poate vedea culorile.

Drept pentru care, la aniversarea de 10 ani, părinții băiatului s-au gândit să-i facă un cadou mai mult decât special, care reprezintă mai mult decât orice pentru familia lor.

Mulțumită tehnologiei care a ajuns atât de departe, părinții au decis să îi cumpere o pereche de ochelari cu care Xavier va putea vedea lumea în culori, așa cum noi toți avem șansa să o observăm în fiecare zi.

În ziua cea mare, familia i-a dăruit copilului cadoul pregătit, în care, evident, se găseau ochelarii de soare special concepuți pentru Xanvier.

Momentul în care a deschis pachetul și i-a pus la ochi, a fost de-a dreptul magic!

„Este imposibil să descriu cât de mult înseamnă acest moment pentru el și pentru întreaga noastră familie”, a povestit emoționată Melissa, mama băiatului.

Privește și tu acest moment emoționant în video-ul de mai jos, când Xanvier descoperă pentru prima dată lumea plină de culoare!

Loading...