Aceste trei zodii vor avea sarbatori magice. Totul în jurul lor se transformă în bine

Luna decembrie aduce fericire si implinire pentru aceste trei semne zodiacale. Totul le merge bine si dorintele le devin realitate.

LEU – Esti la un alt nivel in acest sezon. Totul este de partea ta. Imaginatia ta atinge noi limite. Tot ce iti propui devine realitate. Bucura-te de tot ce ti se intampla pentru ca meriti din plin, dupa anul greu pe care l-ai avut.

Loading...

SAGETATOR – Este luna ta, perioada cea mai frumoasa din an pentru tine. Este inceputul unei noi ere, asa ca pregateste-te sa sarbatoresti. Ai noroc si esti bincuvantata intreaga luna, pana la finalul anului.

CAPRICORN – Incepi sa te simti din nou bine cu tine insati. Pregateste-te pentru toata bucuria care urmeaza sa intre in viata ta. Iti vei da un restart pe care il meriti atat de mult. Relaxeaza-te si bucura-te de sezonul minunat care incepe pentru tine.

DOLIU in muzica usoara! Mii de romani i-au fredonat melodiile

Unul dintre cei mai de seama textieri romani al marilor vedete din Epoca de Aur, Eugen Rotariu, a incetat din viata dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare.

Eugen Rotaru fost textierul vedetelor din „Epoca de Aur”, semnand slagare ca „De ce nu-mi spui ca ma iubesti”, „O planeta a iubirii” (Mirabela Dauer), „De singuratate” (Angela Similea), „Ce va fi cu iubirea mea” (Loredana Groza), „Ne cunoastem din vedere” ori „Nu te enerva” (Corina Chiriac), „Dau viata mea pentru o iubire” (Monica Anghel), „Numai pentru tine viata” (Laura Stoica), „De ce-ai pliecat din viata mea” (Cornel Fugaru), „Spune-mi” (Angela Ciochina), „Nu mai vrei sa stiu” si „Fericirea are chipul tau” (Mihaela Runceanu).

Maestrul, poet si dramaturg, a compus peste 120 de slagare si a pus in scena, alaturi de bunul sau prieten Alexandru Arsinel, multe spectacole memorabile.

Considerat unul dintre cei mai prolifici textieri ai muzicii usoare romanesti, Eugen Rotaru a primit, de-a lungul carierei sale, o multime de distinctii la festivalul Mamaia si la alte festivaluri internationale de muzica usoara.

Loading...